onsdag 28 juli 2010

I sakta mak..

Det går framåt på jobbet. Känns bara som om tiden inte räcker till, massor som måste fixas och personer som måste kontaktas. Har träffat en massa "viktiga" personer idag, men nog tar det tid innan man lär sig komma ihåg vem som är vem. Men idag har byggnaden överlåtits (allt utom terapibassängen som blir färdig i höst) och vi kan  gå fritt runt i huset. Hmm.. på något vis kunde man ha väntat sig ett fyrverkeri eller något sånt, eller kanske en applåd, men ingenting :D Fick bara höra mitt i allt att nu är det överlåtet och snörena som hängde mellan tillåtet och otillåtet försvann..
Vissa små saker är ännu på hälft, t ex vi väntar på lås till ett par skåp, en golvtrall till en sil, en mikrovågsugn.. Lite besvärligt ibland då det är olika människor som ansvarar för olika saker och dom har liksom inga skyltar på sig dom där gubbarna så man måste bara fråga och besvära dom.. just o just skiljer man åt förmännen från arbetarna. Men brandfilten och väggklockan fick vi upp idag :) Utrymningsplan fick vi också, men måste köpa lite tejp först innan jag kan hänga upp dom :)
De första beställningarna är också fixade så i fredag får vi säkert några rullakkon med varor att plocka in i vårt minimala torrförråd. Lade för säkerhets skull vantarna på två extra förråd högst upp i huset. Klistrade på en tarra med "köket" på dörrarna så att inte nån annan knycker det, nyckeln passar inte ännu, men vi har börjat med att rada in våra champagneglas och glöggmuggar där :)
Aj jo.. det skulle jag ännu berätta att nu har jag dator och telefon installerad:) Så det underlättar när man inte behöver gå ut på gården med egen kännykkä o ringa.  Megastor skärm, tar halva bordet, men inte ska man väl klaga?

Inga kommentarer: