tisdag 1 april 2008

Och efter vinter kommer vår!

Efter vinterns sista dag med pulkföre på fredagen svängde väderleken om och våren kom på lördagen! Det var 7,5 grader varmt t om på skuggsidan. Igår och idag ännu varmare, 11-12 grader! Nu är det sandlekar som gäller i parken. Snön har smält snabbt och sommardäcken har vi på, det känns skönt att köra med dem! (Någon tabbe hade de gjort på bilverkstaden när vi hade bilen på reparation, så måste gå och kolla upp det i morgon.)
Besökte disponentbyrån idag för att ansöka om vår gratismånad som vi får för att vi har bott över 3 år (ja faktiskt över 4 år) i huset och skött hyresbetalningen klanderfritt. I augusti månad lär vi vara befriade, men de ska komma och kolla lägenheten först något tag. Det är en fin belöning tycker jag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratismånad? Aprilskämt?

Jessica sa...

Nej, inget aprilskämt! :) Det är ett relativt nytt belöninsssystem som Kunta-Aravat (som äger vår bostad) har. Vi har en gång fått 20 e presentkort till Euromarket också. Med belöningssystemet vill man få folk att betala hyran i tid och att få mera långvariga hyresgäster.

Anonym sa...

Coolt! Faktiskt fint att ni får en gratismånad!