måndag 2 augusti 2010

Ny vecka igen

Så var veckoslutet förbi. Jag och mina syskon stod i tur att ordna kusinträff för våra kusiner och deras familjer. Festen blev verkligen lyckad, vi har grillat och ätit gott :) och druckit god sangria :) Det var så roligt att nästan alla kunde komma också.
Vi hade hyrt ett stort tält med stolar och bord för det fanns ju risk för regn. Regn kom det inte men det blåste ganska rejält på förmiddagen, men som tur så skyddade den omgivande skogen ganska bra. Både barn och vuxna verkade trivas bra och det är det bästa tacket man kan få :)
Tyvärr måste en stor del bege sig hemåt till kvällen, men så är det när man har familj och småbarn..
Idag har jag firat födelsedag så där smått. Har inte hunnit fundera så mycket på det då jag har haft fullt upp med nya jobbet + planeringen av kusinträffen och så var det ju måndag idag till på köpet.. Hade varken städat eller bakat så det blev (igen)  Frödinge prinsesstårta och lite munkar från butiken, hade bara bjudit min mor och min bror med familj så hoppas dom hade förståelse :)

I morgon bär det av till Ikea, på arbetstid :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till nya jobbet!!
Hoppas att du börjar trivas riktigt bra och att du gillar dina arbetskompisar, för de e ju viktigt att ni trivs tillsammans.
Jag önskar dej lycka o välgång!!
Hälsningar 6ten

Jessica sa...

Tack ska du ha! Jo vi har ett riktigt kiva gäng, men visst saknar jag det förra också ännu.