tisdag 14 augusti 2007

Månne det nu äntligen blir av med bilaffärer för oss?!! Idag hade vi tänkt fara till Åbo för att se på en bil vi har kollat på ett tag men när jag ringde dit så råkade den bilen just vara på provkörning hela dagen (har aldrig hört att man får provköra så länge, det skulle ju vara jättebra) och att vi skulle ta kontakt i morgon istället ifall bilen ännu finns kvar. Jag blev ganska besviken av det samtalet.. Men började titta på nätet igen och hittade 4-5 bilar som verkade bra och har nu kontaktat försäljare (både privata och butiker). Jag tror att vi har hittat vår pärla i Åbo, i morgon kväll ska vi säkert fara o titta på den. Den har visst läckage på avloppsröret nånstans, men ägaren lovade att fixa saken snart. Som pricken på i:t ringde det en man från Salo som var intresserad av vår bil och undrade om vi kan köra ditnågon dag för att visa upp den eftersom dom inte har någon bil alls. Få se.. han sa att han var mycket intresserad, men det kan ju hända att dom har tittat på andra bilar också. Oj, det skulle vara så skönt att äntligen få dessa bilaffärer ur vägen och få njuta av en ny (nåja begagnad) bil!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj va skoj! Det är alltid roligt att få en nyare bil!
Jag plockade första chilin idag och smakade på den... GIFT! Den är så stark att jag tappade känslan i munnen för minst en halv timme! Ja, all annan känsla än *bränner!* Ändå var det en plutteliten bit jag smakade på och spottade ut igen... Så den chilin hamnade i en flaska olja med sällskap av basikika o timjan. Få se hurdan olja det blir.

Jessica sa...

Ja dom chilibönor som vi brukade äta före barnen kom med i bilden så var nog starka minnsann. Vi brukade torka dem och använda 1/4-1 böna beroende på maträtten. Men man ska skrapa bort fröna, dom är starkast! Att smaka direkt som sådant är nog modigt ;-)

ilse sa...

Oj vad bra om det skulle bli bilaffär av:-)

Vi hade nog en gång en bil på provkörning som vi fick hålla över natten t.o.m. Det var från MetroAuto i Åbo. Det var bra att få ha bilen så länge. Man hann bekanta sig med den ordentligt - och så köpte vi den inte ens.
En arbetskompis uppe i Lappland brukar få hålla bilar på provkörning över ett helt veckoslut t.o.m.! (Hon byter bil rätt ofta).

Det är bara att fråga i bilbutiken, så kanske ni också får provköra en lite längre stund:-)