tisdag 21 augusti 2007

Nu är det varmt sommarväder igen! På förmiddagen var vi och hälsa på en kompis som har en två-årig pojke. Barnen lekte bra tillsammans, för en gångs skull. Ibland brukar åldersskillnaden spela in för vår son är över 2 år äldre.
Efter barnens mellanmål for vi till Åbo för att köpa dammsugare och elvisp. Båda for sönder på sommaren. Dammsugare fick vi låna för en tid av brorsan men han behövde den nu igen. Elvisp klarar man sig någorlunda bra utan om man har en hushållsassistent. Men lika bra vispar nog inte den, tårtbotten blir t ex inte så bra (åtminstone med den som vi har).
Utdrag ur bruksanvisningen (kan förresten inte förstå att man behöver en sån, varken till dammsugare eller till elvisp :-O ) "om du har en dammsugare med fjärrkontroll: Justera sugeffekten..." Vaddå, fjärrkontroll? Det låter ju genialt :-D Nästan som en robotdammsugare?

Idag har vi smakat på en chiliböna! Och jo Nette, jag tar tillbaka mina ord. Alltså, den var superhot! Vågade inte sätta mer än en cm bit i chili con carnen. Nåja, lite mer kunde jag ha satt av den, men första gången vill man vara försiktig. Men näsan började nog rinna :-P Resten av bönan hängde jag upp på tork. Snart blir nästa böna mogen, resten är rätt så gröna ännu.

Inga kommentarer: