fredag 14 maj 2010

Åska

Sitter här ensam, alla andra sover ren! Så brukar det vara fredag kväll, att man är så trött. Vi vaknar 5.30-tiden alltid på fredagar (annars vaknar jag 5.45 och gubben 6.20), barnen kanske en kvart senare så man brukar inte orka vaka på kvällen sen mer. Fast ofta vakar jag bara för att jag KAN och inte behöver vakna nästa morgon så tidigt och försöker sen ta igen det nästa natt..
Nu började det regna och jag såg på ukkostutka att det är åska på väg också. Ska se om jag måste stänga datorn snart. Sambon tycker det är onödigt, då vi bor i höghus, men jag tar hellre det säkra före det osäkra. Jag har nog hört att det kan komma "pikar" också i höghus och visst har det hänt också att lamporna blinkar och datorn startar om, det är inte bra.. Annars skulle det gärna få åska, jag har varit åskrädd som mindre, men det enda sättet att bli av med det och hålla det borta är att uppleva åska på ett tryggt ställe, kanske jag kan bli av med det helt o hållet (men jag tvivlar, är inte kul att vara i min morsas hus då det åskar!)
Ja, nu är det sommar! Idag hade vi 25,9 grader i skuggan då jag kom hem från jobbet 14.30. På eftermiddagen var vi på möte till förskolan och just som vi kom ut därifrån och tänkte börja njuta av värme o sol kom åskmolnen och efter det har det varit mulet/regnat, men nu här på kvällskvisten såg det redan ljusare ut (men jag tror jag tittade ut genom fel fönster).

Inga kommentarer: