lördag 22 maj 2010

Namngivningsfest

Idag har vi varit på namngivningsfest till Esbo. Det var min kusins barn som fick namn. Det var en trevlig tillställning, vi blev bjudna på mat från stående bord. Det var roligt att träffa alla kusiner och deras barn. Värdarna hade också ordnat med två barnvakter så det var ett stort plus, man kunde lite bättre sitta vid bordet och prata. Själva festplatsen, en restaurang, var helt ljuvligt och låg precis vid stranden. Barnen fick leka ute, det fanns en liten lekpark utanför och så fick de vara vid stranden också en stund.
Vädret var förstås perfekt det med, men på hemvägen regnade det ställvis så mycket att vi körde bara 60 km/h på motorvägen, hagel kom det också, men tror bilen är hel :)


6 kommentarer:

Linda sa...

Det ser faktsikt kiva ut! Minns du vad stället hette? Vi borde fundera ut nåt passligt att hålla vårt knytes namngivningspartaj på också, sen när det är dags...

Jessica sa...

Ravintola Villa Pentry, Nuottarinne 2

Anonym sa...

ser ljuvligt ut :-)
och tur hadde ni med bilen haha...
längtar lite till nästa vecka som du förstår, hoppas ju att du dyker upp i kårkkis i fortsättningen med :-)
h.micke

Jessica sa...

du ska ha en skön semester, Micke! Ingen har ringt ännu.. vet du ni får nog säkert dras med mig säkert ännu en tid :D

Linda sa...

Ok, tack! Kollade upp det, och det ser ju super ut - det enda som jag håkade är att det blir ganska dyrt ifall man inte får ta egen skumppa med... Så jag tror vi får skippa den typens ställen iaf, och ha det hemma.

Jessica sa...

Hemma är mysigt, så hade vi också dotterns dop :)