lördag 20 mars 2010

Gäsp!

Vi har kommit fram, sitter och bloggar från en väldigt långsam uppkoppling, men nog ska det väl gå! Vi startade hemifrån ca kl 17 igår och körde raka spåret, stannade bara en gång vid en ABC då jag måsta på wc och sen körde vi då via Esbo och lämnade morsans bil där. Framme på holmen var vi kansk 20.30-tiden, såg inte på klockan.
Blev inte många timmar sömn i natt. Gick o sova 22.30 hela familjen, barnen var ju förstås relativt pigga för dom hade sovit i bilen och dottern dessutom hos dagmamman. Men i natt vaknade dottern 2.30-tiden och höll oss vakna till kanske 4-tiden, hon bara grät och ingenting var bra, hon ville hem osv. 5.30 var det bara att ge efter och stiga upp med henne. Jag hade mina misstankar om öroninflammation ren på natten, för hon brukar inte gråta alls, åtminstone inte sådär länge. Och nu gnider hon sitt öra med jämna mellanrum, så bara klockan blir 8 ska jag ringa till jouren så vi får fara och visa upp henne. (Så det blir att traska över isen igen då, man kan räkna med att det tar en knapp timme att ta sig härifrån till läkaren) Hoppas brorsan far via vårt och hämtar Pronaxen åt oss, dom ska komma hit på dagen.
Att traska över isen i mörkret var inte så farligt, det var faktiskt inte beckmörkt ens och isen kändes på alla vis stadig och trygg, en stor del gick vi längs med strandkanten och vi gjorde nog en lång omväg uppåt fjärden, bort från strömmarna i sundet här bredvid. Mycket snö är här, nästan 60 cm och ställvis över metern, där det har samlat sig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hejssan,shitto, det fortsätter med motgångar,,, hoppas ni endå har det bra iborgå,h.micke

Jessica sa...

Hejsan!
På morgonen verkade hon verkligen konstig, men efter att ha fått i sig lite värkmedicin piggnade hon till så hoppas natten går ok.
Nu spelas det bowling på wiin här :) Kul! Rödvinet är snart slut så sen blir det någå annat :D

Anonym sa...

okej,nu har ni säkert börjat på whiskyn?? hoppas int farssan får träningsvärk haha... scorpionerna är på plats...