torsdag 11 mars 2010

Irriterande typer på vägarna

Så skönt det känns efter att ha varit på gymet! Simmade ett par varv också och en sväng i terapibassängen gjorde susen, ja för att inte tala om bastun! Verkligen prisvärt nöje (5,50 då man köper 10x-kort). Sku ännu måsta tänja lite också, om jag ska vara rörlig i morgon med :)
Nu har jag ätit en tallrik med sallad o grynost och en lite för stor portion chokladmousse.. hmm, vill ha någonting till ännu.
Men vad som är störande, då man är ute o kör och nån hänger fast i reven hela tiden! Jag försökte med allt möjligt men ändå hängde han kvar. Körde först helt enligt hastigheten,kanske lite på, men ville ju få lite avstånd, men int ens 80 på 60-område hjälpte, han hängde bara kvar! Och sen blev jag arg och släppte ner till 60 igen, på ett ställe där man inte kommer förbi. På 80-området försökte jag först ge rum att han skulle ha kunna kört förbi, för det kom ingen emot, men nej.. hänger kvar bara! Så sen gasade jag upp till 95 så att han int sku slippa förbi mer och när gula strecken började saktade jag ner till 80. I Kirjala-backen kom jag ihåg 60-området också. Hahaha, backspegeln vinklade jag oppåt så stördes inte av lamporna heller. Men nog var han nära då jag inte såg han ens från backspeglarna!
Så var jag in till Tarjoustalo och han kom efter, tänkte att nu far jag o skäller ut honom, men int ids man ju göra sånt ändå, det var nån 20-årig jappe... så typisk körstil m a o.





Alltså jag diggar Rihanna, måst få skivan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

typiska unga karar,haha... dom bästa kuskarna är väl kvinnor i ca. 35 års åldern? eller va.,.,
hoppas du hadde en skön fredagkväll, det blev lite vin läste jag på en blogg :-)trevligt veckoslut,micke

Jessica sa...

såklart, eller så män i 38-årsåldern :D Allvarligt talat så dom värsta är män i 55-60 års åldern, dom tror faktiskt att dom äger hela världen..
Ha de bra själv! nej int så myky vin, bara 1½ glas, sen tänkte jag somna här framför datorn.. orkar int vaka så länge fre kväll..

loppan sa...

spara du de halva glase till ikväll? Ja fick höra lite om hur 38-åringar kör igår....kan ta en tid före ja stiger i den röda volvon igen..:-D

Ha en skön lördag, här blir d lonkku o popcorn ti marsipanrosetillverkning.